Design hoeksalons

De tijd dat trendy hoeksalons onbetaalbaar zijn, is voorgoed voorbij. Tegenwoordig zijn er prachtige salons op de markt, voorzien van een prachtig design en oerdegelijke kwaliteit, maar tegen een betaalbare prijs. Bij Meubis houden we ervan om de prijzen zo laag mogelijk te houden. Onze missie is om mooi wonen betaalbaar te maken, en dat proberen we zeker waar te maken in de categorie hoeksalons. Ons team heeft een top-5 samengesteld met de meest trendy, betaalbare hoeksalons van dit moment.

Hoeksalon Mateo

Hoeksalon Mateo is een mooie mix tussen een moderne en een landelijke stijl. Op zich kan je zelf de stijl een beetje gaan definiëren, aan de hand van de kleuren en materialen die je kiest. Ga je voor de aardse, zachte kleuren, afgewerkt in stof, kun je dit perfect in een knus, landelijk interieur plaatsen. Gebruik je strakkere kleuren, eventueel zelfs afgewerkt in PU-leder, krijg je meteen een heel ander gevoel, bij exact dezelfde zetel.

Hoeksalon Mateo is een moderne hoeksalon van pure Duitse makelij. Deze Mateo is zeer verfijnd afgewerkt, niet alleen de zetel zelf maar ook de poten. Mateo is steeds uitgerust met een bedfunctie en opbergkoffer. En uiteraard krijg je er gewoon de 2 poufs gratis bij.

Hoeksalon Play

Hoeksalon Play is misschien wel de absolute topper in de collectie. Hij wordt heel vaak verkocht in lichtgrijze stof, maar ook in andere kleuren hebben we dit salon al meermaals mogen leveren. Zijn design is vrij strak, wat in combinatie met het leuke design een heel mooi effect geeft. De classy pootjes onder de zetel bieden zeker ook een meerwaarde.

Ook hoeksalon Play wordt in Duitsland geproduceerd. De zetel heeft ook een opbergfunctie, en een bedfunctie inbegrepen. Voor deze prijs absoluut een must-have.

Hoeksalon Sky

Iets gedurfder misschien? Door de vorm van de pootjes misschien iets moderner te noemen? Het is een feit dat dit hoeksalon vaker verkocht wordt aan mensen dien houden van een strak, modern interieur. Qua kleuren wordt hij echt in verschillende kleuren verkocht, niet alleen het blauw vanop de foto is populair. De uiterst comfortabele zitting en het leuke design zijn de belangrijkste troeven van dit hoeksalon, naast de prijs natuurlijk. Hoeksalon Sky komt ook uit onze collectie die in Duitsland wordt geproduceerd, waardoor we zeker zijn van de perfecte kwaliteit. Ook hier is een bedfunctie inbegrepen, net als een opbergkoffer.

Hoeksalon Bono

Hoeksalon Bono is, als we de salons dan toch in een hokje moeten duwen, misschien iets landelijker te noemen. De pofferige rugkussens en het brede zitvlak zorgen voor een optimaal zitcomfort, die doet denken aan de knusse cottage stijl. We zouden hem echter ook niet helemaal in dat hoekje wegduwen, want als je de juiste kleuren en materialen kiest, kun je met de Bono een heel ander effect bekomen. Het is voor ons vooral een ongelooflijk kwalitatieve zetel, met een extreem zitcomfort, tegen een fantastische prijs. Zonder overdrijven, een topper in onze collectie.

De kleur van hoeksalon Bono kun je dus zelf kiezen. Ook de opstelling kun je kiezen, maar dat kan je zelf ook nog altijd gaan veranderen (na aankoop). Die flexibiliteit is ook een groot voordeel. Ook hier weer zijn bedfunctie en opbergkoffer inbegrepen.

Hoeksalon Luton

Hoeksalon Luton is dan weer eerder modern te noemen. Zijn design valt in de smaak bij liefhebbers van een strakke, moderne stijl. In een loft stijl bijvoorbeeld, komt de Luton volledig tot zijn recht. De verstelbare hoofdsteunen zorgen ervoor dat je het design ook zelf wat kunt aanpassen. Met de hoofdsteunen plat ziet deze zetel er namelijk heel strak en gestroomlijnd uit, waar hij anders wat frivoler oogt.

Opnieuw kun je zelf wat spelen met de look. In het stof is hij iets warmer, misschien zelfs knusser. Ga je naar het PU-leder of naar donkere kleuren, dan leg je weer de focus op het moderne. Denk goed na over de stijl die je wil creëren, want met hoeksalon Luton kun je echt heel wat kanten op. Ook deze wordt in Duitsland geproduceerd, en bevat een opbergkoffer en een bedfunctie.

zitmeubelen

Als fabrikant van zitmeubelen met eigen particuliere toonzaal in een uniek kader, zijn we uitermate goed geplaatst om u op alle punten bij te staan bij de keuze en aankoop van het salon van uw dromen. Onze ruime keuze, onze jarenlange ervaring, zowel in fabricatie als verkoop, én onze flexibiliteit garanderen dat u bij ons kiest voor een uniek zitmeubel van hoge kwaliteit met garantie op jarenlang zitplezier!

Henders en Hazel winkel

Ben je op zoek naar Henders en Hazel winkels in België. Kom dan naar Torrekens Meubelen in Denderhoutem. In onze toonzaal vind je een uitgebreid assortiment meubels van dit topmerk. Houd je van een moderne en strakke stijl of wil je graag een landelijke stijl creëren? Laat het ons weten!