Welke salon kopen

Hoewel de één uitmuntend kan loungen op een plofsalon met veel zachte kussens, geeft de ander de voorkeur aan een stevige zit om optimaal te kunnen relaxen. Lekker loungen is dus voor iedereen anders. Welke salon het beste past bij jouw loungegedrag, hangt af van wat jij van je loungesalon verwacht.

Ik wil loungen op een salon met een hoog nestelgehalte

Jij kunt het beste loungen in een salon die jou omarmt. En aangezien je graag relaxed met het hele gezin, is genoeg plaats ook belangrijk. Dat betekent dat een grote hoeksalon – wellicht een U-vorm – met een zacht comfort en veel kussens het beste bij jou past. Door de zachte zitkussens, zak jij diep weg in de salon en kun je jezelf er heerlijk in nestelen. Kies je voor een stoffen salon, dan heb je meteen die knusse uitstraling te pakken. Let wel op: stof is een materiaal dat gevoeliger is voor vlekken en gebruikerssporen. Het beste kun je een stoffen salon daarom behandelen met een vlekbeschermer, waardoor je 5 jaar garantie hebt tegen vlekken. Wil je een salon die bij jouw loungewensen aansluit maar ook bestand is tegen de knoeiongelukjes van je kids? Kunstleer is makkelijk te reinigen.

Salons die wij aanraden zijn de Ravenia, Morceau, Dolce Vita, Baretta of Saltillo.

Bepaal zelf de uitvoering, het materiaal en de kleur. Zo past hij altijd in jouw lentefris huis.
“Ik wil loungen op een salon volgens de laatste trends.”

Jij lounget het lekkerst in een ruimte die voldoet aan de laatste trends. Jij maakt van je woonkamer een prachtig paleisje waarin jij je helemaal thuis voelt. Pas als alles klopt, voel jij je weer rustig en kun plaats nemen op de salon. Klaar om te genieten. Daarom is het belangrijk dat je loungesalon een mooi en hip design heeft. Een salon met rechte lijnen en hoge poten – die zorgen voor een ruimtelijker aanzicht – is daarom de beste keuze voor jou. Bovendien is een salon in een blauwe of groene kleur lekker opvallend. Waag jezelf er eens aan en kijk hoe je interieur meteen een stuk sprekender wordt!

Wat dacht je van de Jonas, Marshall, GS-1506 of Suite?

Zelf bepaal je welke kleur je salon krijgt: ga je voor lekker licht, dat past bij een lentegoed interieur? Of kies je voor een velvet-variant, die momenteel dé woontrend is. In onze winkels kun je alle mogelijke stoffen voor jouw favoriete salon bekijken. “Ik vind een hoog comfortgehalte van groot belang want ik zit veel op de salon. Een goede houding is belangrijk.”

Als je veel tijd op de salon doorbrengt, is het essentieel dat je een salon kiest die ervoor zorgt dat je de juiste houding aanneemt. Zo voorkom je rug- en nekklachten, en dat is wel zo fijn. Een salon met een relaxfunctie is dan de beste optie. Relaxsalons zijn trouwens bezig aan een opmars. Nu de ontwerpen stijlvoller zijn – en dus niet meer getypeerd worden als seniorensalon – kiezen klanten steeds vaker voor een hoog comfortgehalte. In zo’n salon, waarvan jij de hoofd- en voetsteun kunt verstellen, kun jij urenlang je favoriete serie kijken onder dat je ‘wegzakt’. Loungen op het hoogste niveau dus, iedere dag als je wilt!

Dus is loungen jouw favoriete bezigheid? Dan is de Wout, Gijs, Dallas of Rens dé salon die jij zoekt.

Je kunt zelf kiezen welk met welk materiaal de salon wordt bekleed. En welke kleur de salon krijgt, is ook aan jou. Daarnaast kun je ook zelf een salon op maat laten maken. Kies je bijvoorbeeld voor de More, dan kun je naast de uitvoering en kleur ook je zitdiepte en –hoogte bepalen.


zitmeubelen kiezen

Als fabrikant van zitmeubelen met eigen particuliere toonzaal in een uniek kader, zijn we uitermate goed geplaatst om u op alle punten bij te staan bij de keuze en aankoop van het salon van uw dromen. Onze ruime keuze, onze jarenlange ervaring, zowel in fabricatie als verkoop, én onze flexibiliteit garanderen dat u bij ons kiest voor een uniek zitmeubel van hoge kwaliteit met garantie op jarenlang zitplezier!

Henders en Hazel winkel

Ben je op zoek naar Henders en Hazel winkels in België. Kom dan naar Torrekens Meubelen in Denderhoutem. In onze toonzaal vind je een uitgebreid assortiment meubels van dit topmerk. Houd je van een moderne en strakke stijl of wil je graag een landelijke stijl creëren? Laat het ons weten!